|
Občianským menom Michal Krendželák, je študentom Technickej Univerzity v Košiciach fakulty elektrotechniky a informatiky dennej formy štvrtého ročníka, nuda... v noci však podobne ako Bruce Wayne, ktorý sa mení na batmana, sa mení na dja Michaela Kelsa, ktorý hráva melodický drum&bass dopĺňaný prvkami funku, raggae, či soulu .. Jeho sety sú energické, veselé, dokážu roztancovať nielen telo ale aj myseľ.
Zdravím Kelso, ako vyzerali tvoje zažiatky?
Čaute, o to čo počúvam som sa začal zaujímať niekedy na strednej, avšak za začiatok by som považoval kúpu gramofónov približne 4 roky dozadu, začínal som s turntablizmom (scratchovanie) a hiphopom, ale približne rok na to som naživo počul hrať Flemiho a už to šlo do drumnbassu, nie žeby som nebol predtým na d&b akcii, ale jeho štýl ma proste veľmi zasiahol.
Ako to vyzerá s tvojím hraním? Kde ťa je počuť?
Ako mladý dj hrám kde sa dá, pravidelne je to na mojej domovskej akcii – SVEZARM CALLING, ale musím sa pochváliť, že čoraz častejšie hrávam tu v Košiciach(Stará Sladovňa, Tabačka, DejaVu), Poprade (Groteska, RockFabric), Spišskej Novej Vsi (Semafor, Interactive, Legenda). Hral som už aj v Starej Ľubovni a mnohých iných mestečkách ,ale tiež na festival Freesummer alebo ak počúvate reláciu signall_FM,tak ste ma mohli počuť aj tam.
Povedz nám viac o svezarme, ako to vzniklo?
Svezarm Calling vznikol z hladu, hladu po hudbe (alternatívnej). V nedaľekej dedinke Bijacovce sa konali parties s názvom B!YABASS, tie však po nezhodách s majiteľom podniku prestali fungovať a tak okrem diskoték nebolo kam ísť . No a raz sme si sadli ja, Romikmas a Kesho a začali sme premýšľať ako to spraviť. Ešte v ten večer vznikol názov, ktorý naväzuje ne film s Paulom Klakbrennerom- Berlin calling, a približne mesiac nato sa konala prvá party.
Čo považuješ za tvoj najväčší úspech?
Určite skvelý pocit bol, keď som vchádzal do obrátenej pyramídy na Mlynskej ulici v Bratislave (budova slovenského rozhlasu). Ale za úspech považujem každý jeden svezarm, a spatnú väzbu od publika...
Ako si sa dostal do rádia_FM?
Sám neviem :D … pozval ma Lixx (moderator relácie signall_FM a skvelý dj). Bola to pre mňa podsta.
Máš nejaké plány do budúcnosti? Alebo niečo čo by si chcel dosiahnuť?
Plány sú, nechcem nič zakríknuť, ale čoskoro by malo pribudnúť nové internetové radio ;) A čo by som chcel dosiahnuť? Veľmi rád by som zorganizoval pre študentov alternatívne zameranú tancovačku ;) Pretože mi to tu (a určite nielen mne) chýba!
Kde ťa môžme v najbližšej dobe počuť hrať naživo?
V Košiciach 29.4. v Tabačke na akcii DRUMOPHONE 8, ktorej bude headlinovať SKC, črtá sa aj Cinefil na máj, hádam to výjde. 23.4. si zahrám v popradskej Groteske, a 24.4. bude veľkonočný svezarm z hosťami z Francúzska.
Kde je možné na internete nájsť tvoju hudbu?
Moje sety si môžte vypočuť na našej stránke www.svezarmcalling.drom.sk ktorá je subdoménou jedného z najznámejších tanečných portálov na slovensku, je tam sekcia audio&video tak tam to nájdete, nájdete tam aj track, ktorý som vyprodukoval a bol vydaný na netlabely stroboskop.sk.
Zdravím čitateľov braku [SOUNDS]
|
Now, I will tell you the good news. At our Louis Vuitton outlet the quality of Louis Vuitton has reached the highest level of perfection and it comes at a very attractive price. Come to buy Louis Vuitton and pick it up! Back to Louis Vuitton outlet store to know more products information
ouis Vuitton have been selling well all over the world.Now our Louis Vuitton Outlet offer with discount.so you can’t miss it.Just action it.The products in the Louis Vuitton Outlet Store can suit for you well.It’s the best seller in the summer.So quickly to Buy Louis Vuitton now